Chattanooga A + B

img-1399img-1403img-1405img-1410img-1396img-1394img-1390img-1397img-1402img-1416img-1404img-1413img-1406img-1407img-1408img-1411img-1409img-1414img-1412img-1401img-1393img-1415img-1417

A Multi-Family, Full-Service, Design|Build|Develop Project, our unique plan created two individual, side-by-side townhouses with a dividing wall, angled subtly, from front to back. Each 2,400 sq. ft. unit opens up to a dramatic central stair for a flood of light within. The dynamic plan and section create lively, clearly organized, rational spaces and an up-sloping lot allows for the terraced rear yard and natural light to be accessed by each level. High ceilings and full width ground floor of unit no. A creates a dramatic and unexpected entrance. Half and full levels within the residences open the interior space, expanding the perceived size of the spaces and creating strong visual connections between programatic areas.

 

Landscape design: Zack | de Vito and Randy Thueme Design

Photography: Massamiliano Bolzonella


img-1399img-1403img-1405img-1410img-1396img-1394img-1390img-1397img-1402img-1416img-1404img-1413img-1406img-1407img-1408img-1411img-1409img-1414img-1412img-1401img-1393img-1415img-1417