creativeLIVE

Architecture

Office Tenant Improvement
San Francisco, California

Working with Seattle-based practiceBuild LLC, Zack | de Vito was brought in as Architect-of-Record to oversee the conversion of an old saw-toothed warehouse building in San Francisco for this start-up client’s new branch office.

For this 10,000 sq. ft. office tenant improvement project, the original building’s double-height volume was used to create open, colorful communal areas and breakout spaces. In contrast, more conventionally proportioned conference rooms and recording studio facilities ring the main space. All facilities are equipped with the latest technology for interactive work, classes and events.

The large tech rooms and computer workstation areas are drenched with natural light and ventilation, on view from a mezzanine nestled alongside the original trusses. The ‘lunch room’ features a kitchen and communal tables, as well as a series of phone rooms with café tables for quieter conversation while dining. The generous, landscaped roof deck enjoys views to the San Francisco skyline.

ZdV Project Team:

Architect of Record:
Jim Zack, Leif Backus
Design Architect:
Build LLC
Contractor:
Centric
Audio|Visual: 
Build LLC
photography:
Build LLC

Zack | de Vito,  est. 1991
156 South Park, San Francisco, CA 94107

415.495.7889
Email ZdV

© 2020 Zack de Vito Inc., All Rights Reserved